Ujawniono datę zakończenia sezonu 12 Rocket League i datę rozpoczęcia sezonu 13

Sezon 13 Rocket League

Rocket League to jedna z największych gier online tej generacji, która ma ogromną rzeszę fanów, która z biegiem czasu staje się coraz większa. Sezon 12 właśnie trwa i prawie dobiega końca, a data zakończenia 12 sezonów została ujawniona przez samych twórców. Więc szybko osiągnij swój maksymalny ranking w Rocket League, aby otrzymać te słodkie, słodkie nagrody po zakończeniu sezonu. Sezon 12 zakończy się 4 grudnia 2019 r., Czyli prawie tutaj, a czas zakończenia wygląda następująco:


• 8:00 PT
• 11:00 ET
• 16:00 GMT
• 5 PM CET

Musisz naprawdę ciężko pracować, jeśli chcesz wspinać się po szczeblach kariery, i będzie to tego warte, ponieważ otrzymasz za to wiele wspaniałych nagród rankingowych. Dokładna data premiery sezonu 13 nie została nam ujawniona, ale powiedziano nam, że zaczyna się zaledwie kilka godzin po zakończeniu sezonu 12. Gracze otrzymają nagrody z sezonu 12 wkrótce po opublikowaniu aktualizacji z 4 grudnia.



Sezon 12 Rocket League


Dokładna data premiery nie została ujawniona, ale w poście na blogu w tej sprawie napisano, że zamiast tego programiści twierdzą, że „zaczyna się ona w dniu aktualizacji”. Sezon 13 Rocket League rozpocznie się 4 grudnia 2019 r. Aktualizacja schematu 4 grudnia ma zostać udostępniona w następujących godzinach:

• 10:00 PT
• 13:00 ET
• 18:00 GMT
• 7 PM CET