Ujawniono czas premiery Rainbow Six Siege Shifting Tides

Nowa aktualizacja Rainbow Six Seige Shifting Tides jest już prawie dostępna i wprowadzi dwóch nowych operatorów oraz przeróbkę mapy. Ta aktualizacja jest dość duża i będzie zawierać wiele rzeczy. Ta aktualizacja zostanie wydana 3 grudnia na PC o 6:00 PST / 9:00 EST / 14:00 GMT. Jeśli chodzi o konsole, PlayStation 5 otrzyma ją o 7:00 PST / 10:00 EST / 15:00 GMT, a Xbox One zaktualizuje się o 8:00 PST / 11:00 EST / 16:00 GMT.


Rainbow Six Siege Season 4

Ta aktualizacja wprowadzi dwóch operatorów, z których jeden dołączy po stronie atakujących, a drugi po stronie obrońcy. Kali to napastnik, który posiada CSRX 300 jako broń podstawową, a także jako dwie dodatkowe bronie o nazwie P226 MK25. Posiada średnią prędkość i średni pancerz. Co więcej, CSRX 300 ma pod spodem lufę, która jest przydatna do przełamywania barykad i włazów, a także może zniszczyć panele pancerza Castle'a. Drugi operator nazywa się Wamai i jest obrońcą o średniej szybkości i średnim pancerzu.



Ma dwie podstawowe bronie, którymi są AUG A2 i MP5K. Jeśli chodzi o średnie, to są to D-40 i P-12. Posiada unikalną zdolność, zwaną systemem Mag-NET, która przyciąga pocisk przeciwnika do jego pozycji, a następnie samozniszczenia, aby zdetonować ten pocisk. Co więcej, granaty i gadżety pocisków Atakującego staną się bezużyteczne, ponieważ może on użyć strategicznego rozmieszczenia, aby skierować te pociski przeciwko nim.